Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТОНИ СТОРАРО ЗАМЕСТИ ДОСТОЙНО АЗИС В ТУРЦИЯ

ТОНИ СТОРАРО ЗАМЕСТИ ДОСТОЙНО АЗИС В ТУРЦИЯ

тони стораро toni storaro

Поп фолк звездата Тони Стораро направи в Бурса това, което колегата му Азис не можа – докара южните ни съседи до див възторг.

Поп фолк изпълнителят накара публиката на седмото издание на панаира, посветен на културта от региона, да екзалтира максимално с изпълненията си. Хиляди се стекоха, за да го аплодират бурно, а Тони Стораро се раздаде с над двучасов сет, в който представи най-популярните си песни на български и на турски език.

„Бурса, благодаря“, написа в профила си в социалните мрежи след участието си Стораро и веднага даде старт на всевъзможни коментари от страна на феновете си.

ОГРОМЕН СКАНДАЛ С АЗИС В ТУРЦИЯ

Първоначално покана да гостува в Турция имаше колегата му Азис. Местен вестник обаче обяви поп фолк краля за „гей извратеняк“, след което отмениха участието му и поканиха Тони Стораро. До момента Азис не е коментирал публично скандалната ситуация, пише „Монитор“.

Скоро Тони Стораро ще пътува и за Англия, където заедно с Роксана ще пеят на български фестивал. Рамо до рамо с тях пред публиката ще застанат и музикантите от Azis Group.

Top