Вие сте тук
Начало > Издънки > ТОП ВЛОГЪРИ СЕ ДЪНЯТ С ПЕСНИ, ЗАЩО ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ПЕЯТ?

ТОП ВЛОГЪРИ СЕ ДЪНЯТ С ПЕСНИ, ЗАЩО ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ПЕЯТ?

Пореден топ влогър се издъни брутално като певец. Става въпрос за Боян Тодоров, който за броени месеци доби огромна популярност сред невръстните ни сънародници и е следван от над 170 000 потребители в YouTube.

За да последва примера на по-дъртите си „колеги“ той също записа песен. „Къде са момичетата“ се оказа антоним на забавните видеа, с който предизвиква усмивки.

От видеото става ясно, че Боян има нулев талант като изпълнител и не трябва да се занимава с музика, поне като певец. Това го съветват и почитателите му, които са в шок от изпълнението. Все пак има и позитивни от най-върлите му фенове, които поименно бяха харесани от самия влогър.

Боян Тодоров добива популярността благодарение на своята майка, която често се включва във видеата му. Двамата си правят брутални мизерии под формата на пранкове, а целта е достигане на голяма аудитория и по-голяма продажба на тениски.

В момента майка и син в компанията на още няколко влогъри обикалят из страната за фен срещи. На тях присъстват стотици деца и посрещат Боян като Джъстин Бийбър. Срещите също са с цел приходи, но този път от търговски центрове.

Славата и печалбата мотивират младите да се развиват и затова всички влогъри искат да издават книги и да стават певци. Само преди седмици и друг влогър избухна с песен, която също е доста залязваща, а причината е липса на певчески талант. Става въпрос за Дени и песента „Връзката прекъсна“.

През годините много влогъри пропяха, сред тях са Павел Колев и Ицака, Пик Пук, който стана Васето и гаджето му Никол, Чоко, Балан… 80% от тях са музикални инвалиди, но пък многото им последователи успяват да им задоволят потребностите.

Разбира се, тук става въпрос единствено за малолетни потребители, едва ли някой работещ или възрастен е чувал за тях. Съответно основните им приходи идват от продажбата на тениски, чаши и книги.

Top
>