Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ТОПМОДЕЛ С АМБИЦИЯ ЗА МИСТЪР БЪЛГАРИЯ

ТОПМОДЕЛ С АМБИЦИЯ ЗА МИСТЪР БЪЛГАРИЯ

23-годишният варненец Георги Йовчев е сред основните претенденти за титлата Мистър България 2016. Той е завършил НСА, а сега следва мениджмънт. Работи като професионален модел от години и е лице на едни от най-големите брандове в България, а и в света.

„Зад гърба си имам реклами с фризьорски салони, сватбена агенция, няколко  мола, алкохолна напитка, хотел, казино, безалкохолна напитка, представлявам и две известни български марки за облекло“, 

сподели за FamousBG Йовчев. Според него модата може да се превърне в основна работа и у нас.

„Трябва да се превъзпита модния бранш в България, като се започне от нас – моделите.  Не е редно да даваме лицата и телата си на безценица за  снимки и ревюта, а след това да искаме това да е нашата професия. В България има много хубави модели, които трябва да повярват в себе си и да се научат да изискват по-добри условия за работа“, 

категоричен е топмоделът, който обмисля да се развива и зад граница. Проучвал е пазара в тайландската столица Бангкок и е останал силно впечатлен.

йов (1)

Дали ще успее да впечатли журито, ще разберем тази вечер в 20:00 часа в зала „Efe“ на хотел Маринела, където ще се проведе и официалната церемония по избирането на новия Мистър България.

йов

Top
>