Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТОВА БЕШЕ! ГУЩЕРОВ ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИ ЗА РАЗВОД

ТОВА БЕШЕ! ГУЩЕРОВ ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИ ЗА РАЗВОД

Разводът между бизнесмена Християн Гущеров и фолкпевицата Мария влиза в съда. Документите по бракоразводното дело вече са окончателно оформени и предстои процедурата по официалното приключване на отношенията между двамата. За краха в отношенията Гущеров съобщи първо пред „България Днес“ и призна, че той е решил да сложи край на брака им.

„Развеждам се с Мария! Не живеем заедно и бракът ни приключи. Развеждам се с Мария! Тя не иска семеен живот, тя предпочита разголения живот. Всичко това се натрупа и реших да предприема тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави“, коментира ексклузивно пред вестника милионерският наследник.
Две седмици по-късно бракоразводната процедура се случва и Гущеров отново ще премине в отбора на ергените. Младият бизнесмен предрече, че вероятно ще има „много претенции“ от фолкпевицата, които ще бъдат решени по административен път. Той е твърдо решен да защити честта на фамилията и да не е поддава на провокациите на изпълнителката. Още преди време Отварачката заяви, че не иска парите на съпруга си, но е възможно позицията й да се е променила и да поиска част от богатството на Гущерови.

Пред фирмената телевизия на „Пайнер“ фолкпевицата проговори с половин уста за края на връзката си.
„Имам отговор за всичко, но що се отнася до личния ми живот, нека си остане в моята глава и в моето сърце“, заяви изпълнителката. И допълни: „Болни теми за мен няма никакви. Аз съм много силен характер и много дисциплинирана като човек. Онези, които ме познават, го знаят – аз съм много точна във всяко едно нещо и това, че постоянно се мобилизирам и самокритикувам, не ми дава възможност да имам болни теми“.
Мария предпочита да прескочи темата за личния си живот не защото се притеснява да сподели своето мнение, а защото, както сама се изразява, избира да спазва „хигиена на общуване“, пише сайтът на телевизия „Планета“.
По повод многобройните опити за спекулации и измислени публикации Мария е категорична, че няма как да я обидят и огорчат, защото стъпва много здраво на опита си, на името и кариерата си, градени с години, с много труд и лишения и няма как да се впечатлява от подобни неща. Тя предпочита да замълчи, отколкото да бъде на нивото на тези, които предвид ситуацията й в личен план се възползват и поднасят грозни лъжи за нея.
Макар фолкпевицата упорито да крие за развода си, вестникът ни научи, че той е неизбежен. Самият Гущеров също отказва да говори за причините за раздялата, но не е изключено в бъдещ момент да поднесе подробна информация, довела до раздялата.
Двамата вдигнаха сватба през 2015 г. навръх рождения ден на изпълнителката – 13 януари. През годините бизнесменът и певицата на няколко пъти бяха разделяни от слухове, като последната информация беше през ноември 2016 г. Мария вече е преживявала развод. През 2006 г. тя се омъжи за Димитър Андонов. Бракът им продължи 5 години до 2011 г.

След раздялата с Гущеров фолкпевицата го удари на живот. Тя започна отново да пее по нощни заведения и все по-често се държи предизвикателно. Мария беше изловена да се появява с къси поли и да танцува на непознати мускулести мъжаги. Именно този начин на живот издразнил съпруга й, който е известен с патриархалния си начин на живот и уважение на семейните ценности.
Мария дава вид на жена, която не се притеснява за семейния си статус и предпочита да наблегне върху кариерата си. „За лятото подготвям огромна изненада – самостоятелен проект, който ще бъде много мащабен“, обяви изпълнителката, която може да се похвали с натоварена програма от участия през следващите седмици.

Top
>