Вие сте тук
Начало > Музика > ТРИО СОПРАНО СТЯГАТ КОНЦЕРТ В ПЛОВДИВ

ТРИО СОПРАНО СТЯГАТ КОНЦЕРТ В ПЛОВДИВ

На 12 март ценителите на красивата музика ще могат да се насладят на едно неповторимо преживяване, поднесено от единственото дамско оперно трио – Сопрано. Концертът на формацията ще се състои в Дом на Културата в Пловдив, в концертна зала Борис Христов, а началният час е 19:00. Почувствайте силата на вечните класически хитове, представени от три млади, красиви и талантливи оперни певици – Петя Вардева, Денислава Станева и Биляна Андрончева. Оперното трио ще представи на голяма сцена музикална програма, изградена от любими мелодии, с които ще докоснат сърцата на всички.

През годините формацията изгражда собствен стил, основаващ се на класически репертоар, но с модерно звучене. В репертоара си трио Сопрано включва популярни оперни арии, като Наздравицата от “Травиата”, Кармен от операта на Бизе, “O mio babbino caro” от Пучини и други. От евъргрийните представя “Time to say goodbye”, “Vivo per lei”, “Canto della terra”. Руските песни са любими на няколко поколения българи. За тях гласовитите хубавици изпълняват “Миллион алых роз”, “Дорога длинною”, “Позови меня” и още вечни шлагери.

Естествено в репертоара присъстват и най-българските песни, а през изминалата 2015 година трио Сопрано се присъедини към музикална компания “Пайнер”, където представи няколко завладяващи авторски проекти – “Любов единствена”, “Усещам те” заедно с Устата и “Облаче ле, бяло” в колаборация с Ивана, които бяха приети изключително добре от публиката.

 

Top
>