Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТУЙ Е НОВАТА ПЛЕЙМЕЙТКА! ПРОВАЛИ ЛИ СЕ ТАЗГОДИШНИЯТ КОНКУРС?

ТУЙ Е НОВАТА ПЛЕЙМЕЙТКА! ПРОВАЛИ ЛИ СЕ ТАЗГОДИШНИЯТ КОНКУРС?

Жанета Осипова – така се казва поредната носителка на титлата „Плеймейт на годината“. Тази година конкурсът премина при пълна тишина и почти никакво медийно отразяване, огромна част от хората дори не разбраха, че е имало финал.

Кой е виновен? Може би Нора Недкова!? Благодарение на нея предното издание се превърна в изключително успешно, а тя стана доста популярна, благодарение на което си гарантира сигурно участие във „ВИП Брадър“, в чиято къща ще заживее още днес.

Може би нейният успех заблуди организаторите, че може да се проведе час по-рано? Кой избра най-неподходящият период за финал? 7 септември, когато всички току що са се прибрали в София, започнали са активна работа, а медиите се занимават вече с политика и всички са насочили поглед към „ВИП Брадър“…

7 септември се оказа неподходяща дата най-вече за медиите. Кампанията, в която претендентките трябваше да се рекламират, се оказа в разгара на лятото, когато телевизиите почиват. За капак Милен Цветков беше свален от ефир и дори там нямаше как да гостуват момичетата, за да добият поне някаква популярност, извън семейната.

Някои от участничките споделиха, че съжаляват за своето явяване в изданието, което дори определят като грешка. По думите им не е имало много хора в заведението, липсвала и традиционната пищност за подобен форум.

Secret.bg научи, че 2 от участничките дори не са отишли на финала на конкурса. Очаквайте продължение в Secret.bg!

Top