Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТЯНА И ИВО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ НА ТРЕТИ МЕДЕН МЕСЕЦ

ТЯНА И ИВО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ НА ТРЕТИ МЕДЕН МЕСЕЦ

тяна иво tyana ivo

Има дестинации, които няма как да ги посетим през лятото – тогава хем има твърде много плажове, които ни чакат да пием коктейли върху красивите им пясъци, хем е твърде горещо, за да ги обикаляме.

Става въпрос за онези средиземноморски градове, за които гледаме и мечтаем в Instagram. И Монако със сигурност е в този списък. Както и Мексико като цяло. А ако се чудите какво свързва двете дестинации, ще ви кажем – Тяна и Иво, победителите от втория сезон на „Един за друг“.

Именно това са последните две дестинации, на които отиде популярната двойка. Казваме „последните две“, тъй като преди двамата бяха в Египет, Италия, Фарьорските острови и Малдивите. Всъщност именно Мексико вероятно е част от третия им меден месец.

ТЯНА И ИВО ПОДЕЛИХА НАГРАДАТА С МИРО И ТИНА

Още по време на шоуто семейството сподели, че да пътуват по света, е сред топ хобитата им. Тяна и Иво са решили на всеки 5 години от своя брак да вдигат по една сватба, като всяка от тях ще бъде на различно място, като последната, третата, бе през септември в Египет, отбелязва каналът Кул Нюз. Всъщност намерението на семейството бе сватбата по случай 15 години брак да е в Бали, но е твърде вероятно COVID ситуацията да е повлияла при взимане на решение за сватбената дестинация.

На събитието са присъствали около 50 души, като всички са били в популярен хотел в Хургада.

Top
>