Вие сте тук
Начало > FAMOUS > УЧАСТНИЦИ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ СГОДИХА НА ПЛАЖА

УЧАСТНИЦИ В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ СГОДИХА НА ПЛАЖА

валентин милчев елия valentin milchev elia

частниците от риалити формата по NOVA „Игри на волята“ Валентин Минчев и Елия се сгодиха на плажа в Египет дни след рождения й ден. „Валентин беше скрил пръстена в куфара ни“, разкри русокосото момиче.

„Всъщност и преди време, когато сме били на почивки, например във Виена, мислех, че може да ми направи предложение за брак. От известно време подозирах, че скоро ще го направи. Но точно за почивката ни в Египет най-малко предполагах. По принцип, каквито и изненади да прави винаги го хващам. Дори и най-странното нещо да ми подари, като портфейл или чанта, аз винаги имам предчувствие какво ще е, а и той понякога сам се издава. Но този път по никакъв начин не се издаде, не съм се и опитвала да го хвана“, разказа щастливата годеница, отбелязва Телеграф.

КАК ВАЛЕНТИН И ЕЛИЯ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ПОДДЪРЖАТ ЛЮБОВТА СИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ

„Валентин беше скрил пръстена в големия ни куфар, който оставихме на главния вход на хотела. А там на ден минават стотици хора и куфарът стоя там цял ден. Аз се замислих, че няма как да има нещо скъпоценно в куфара, щом той така спокойно го остави, при положение че някой може да го открадне. След цялото събитие той ми призна, че се е притеснявал много за пръстена, но това му помогна да не се издаде“, сподели Елия.

.
.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Valentin Michev (@valentinmichev)

Top