Вие сте тук
Начало > Шоу > УЕНТУЪРТ МИЛЪР ПОДГОТВЯ НОВО „БЯГСТВО ОТ ЗАТВОРА“

УЕНТУЪРТ МИЛЪР ПОДГОТВЯ НОВО „БЯГСТВО ОТ ЗАТВОРА“

Работи се върху нов сезон на култовия сериал „Бягство от затвора“ , а заявката за феновете е, че той ще надхвърли обратите на предходните пет порции епизоди.

„Разработваме нова част на „Бягство от затвора. В началните етапи сме, но много се вълнуваме“, разкри преди време Майкъл Торн от Foх.

Освен Милър, в поредицата се очаква да се завърне и Доминик Пърсел, който влиза в ролята на екранния му брат Линкълн Бъроуз. Пърсел неведнъж е споделял, че може да снима „Бягство от затвора“ дълги години и очаква с нетърпения нов сезон.

„Усещам, че има още какво да се разкаже. Мисля, че историята не е приключила, а и вече става въпрос за няколко поколения“, споделя и Уентуърт.

Повечето подробности около шести сезон се пазят в тайна, но според анонимен източник, сюжетът ще се развие в девет епизода, пише „Монитор“. Очаква се той да се завърти в края на 2019 или в началото на 2020 г.

Припомняме, че пети сезон на „Бягство от затвора“ се появи на малкия екран през 2017-а. Първите четири пък бяха излъчвани в периода 2005-2009 г. Въпреки дългите паузи, армията от фенове на сериала не оредява, а напротив – чака с нетърпение следващото приключение на Майкъл и компания престъпници.

Top