Вие сте тук
Начало > FAMOUS > УЖАСЕН ОБРИВ НАЛАЗИ ПАПИ ХАНС

УЖАСЕН ОБРИВ НАЛАЗИ ПАПИ ХАНС

папи ханс papi hans

Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е закъсал със здравето. Участникът в „Денсинг старс” е получил странен обрив по ръката. По бицепса му са избили големи червени петна с неустановен произход. Артистът показа снимка в социалната мрежа и коментира, че дори не знае какво се случва с него. Вероятно впоследствие е отишъл на лекар, но не е споделял диагнозата си.

Папи рядко има проблеми с физическото здраве и почти не боледува. Преди време обаче страдал от разклатена психика. Певецът и писател не крие, че е чувствителен. Случвало му се е да изпада в депресия. Единствено любимата му Сара Драгулева успявала да го измъкне, когато пропадал в емоционална дупка. Двамата имат връзка от 4 години. Сега хубавицата била силно притеснена заради обривите на мъжа си и най-много настоявала да тичат към докторския кабинет.

ПАПИ ХАНС И САРА ПРЕЖИВЕЛИ КОШМАР НА ЗАНЗИБАР

Преди няколко седмици бившата приятелка на Константин – певицата Дара, се сгоди. Това мотивирало артиста да предложи брак на настоящата си половинка. Само изчаквал ангажиментите му в предаването „Денсинг старс” да приключат и да издебне подходящия момент, за да падне на едно коляно и да дари Сара с годежен пръстен.

Неотдавна Папи излезе от поредния епизод на депресия, но вече е добре и е готов за нови вълнуващи моменти в личен план. Именно Драгулева му помогнала да се пребори с черните мисли и да не затъне в тях. Той я нарича „истински ангел” – не само визуално, а и по душа.

Top
>