Вие сте тук
Начало > Шоу > УРЕДЕНА ЛИ Е ПОБЕДАТА НА БЛАГОЙ В SURVIVOR

УРЕДЕНА ЛИ Е ПОБЕДАТА НА БЛАГОЙ В SURVIVOR

благой георгиев blagoi georgiev

Победата на Благой Георгиев в „Сървайвър“ май е била уговорена предварително. В това се кълнат част от най-запалените фенове на шоуто за оцеляване. Според тях Джизъса си е уредил крайния успех в състезанието още преди да замине за Доминикана.

„Толкова наредено, че чак е гнусно“, споделя една от най-големите привърженички на продукцията Дафи Караиванова.

Според повечето зрители на шоуто Джизъса е влязъл с куп приятели, които е било ясно, че ще гласуват за него накрая. Такива са Татяна, с която се заговори, че Благой е имал дори и връзка. Приятелството му с фолкпевицата датира отпреди 5-6 години. С брата на певеца Константин – Светослав, Благой се познава от близо 15 години. Към лагера на спортиста се присъедини и ММА боецът Георги Валентинов, с който уж бяха врагове, но много бързо станаха първи приятели.

БЛАГОЙ Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В НАЙ-СЛАБИЯ SURVIVOR

Според част от клюките Джизъса се е договорил да си тръгне като краен победител. Именно затова той бе изпратен на острова на отшелника, където не може да има драми, както в основното племе. Благой е трениран атлет и няма проблеми да живее сам в продължение на 20 дни на самотен остров.

С победата Джизъса забогатя с 450 хил. лв. 150 бона от голямата награда. Той прибира и 300 000 като хонорар за участието си, пише България днес.

Че всички бутат Благой Георгиев, стана ясно седмици преди големия финал. В едно от изпитанията за директна елиминация друг участник, Иван Булкин, видимо остави Джизъса да го победи.

За това, че бившият футболист е очаквал да спечели, го издаде и изражението му, след като водещият Ваня Джаферович обяви големия победител. Щом чу името си, Благой дори не се зарадва, за разлика от останалите, които буквално пощуряха.

Top