Вие сте тук
Начало > FAMOUS > УСПЯХА ДА ИЗНЕРВЯТ НА МАКС НАТАЛИ ТРИФОНОВА

УСПЯХА ДА ИЗНЕРВЯТ НА МАКС НАТАЛИ ТРИФОНОВА

натали трифонова

Натали Трифонова изказа възмущението си от родна таксиметрова компании. Синоптичката се прибра от Рим, но на летището в София й се е наложило да си вземе таксиметрова кола, която да е прибере в дома й. Блондинката никак не е останала очарована от автомобила, който я е превозил и избуха с пост във фейсбук:

„OK Supertrans 9732121- фирмата с най-невъзпитаните и нагли шофьори на летище София! Никога повече!“.

ЛЕПНАХА ПРЯКОР НА НАТАЛИ ТРИФОНОВА

Трифонова не поясни дали шофьорът се е държал грубо, или й е взел много пари, но всичките й виртуални приятели се съгласиха с нея, отбелязва Лупа. Част от мъжете дори й предложиха да я возят безплатно вместо да си наема кола.

„Супер са си, псуват те, пушат си в колите, миришат на пот, държат се надменно (сякаш са с пет висши образования) държат се сякаш си им длъжник, пърдят си в колите……….нооооооо това е наша България (за огромна жалост)“, „Чиста злоупотреба с монопол. Една таксиметрова фирма си спечели правото само тя да държи тротоара пред летището и тотално се самозабрави. Ако бяхме нормална държава не само таксита щяхме да имаме, а и да си поръчваме и избираме Uber и още куп компании. Но у нас интересът на таксиметровите фирми, които дерат шофьорите с убийствени лизинги, е много по-важен от този на потребителите (данъкоплатците).“

НАТАЛИ ТРИФОНОВА ОТНОВО В ГЪРЦИЯ И ОТНОВО ГОРЕЩА

„Споделям мнението Ви! Масово са от малцинствата, груби и нагли сякаш някой на сила ги е качил в колите… Да не споменавам как се пазареше през целия път от летището до Бояна как този дълъг курс не му се връзвал финансово и се опита да изнуди за двойна на апарата сума…Съжалявам, че не направих оплакване във фирмата. Никога повече няма да ползвам техните услуги, дори и от летището!!!“ – пишат под публикацията на красавицата.

Top