Вие сте тук
Начало > FAMOUS > УТИ БЪЧВАРОВ ПОКАЗА ЗА ПЪРВИ ПЪТ БЛИЗНАЧКИТЕ СИ

УТИ БЪЧВАРОВ ПОКАЗА ЗА ПЪРВИ ПЪТ БЛИЗНАЧКИТЕ СИ

ути бъчваров uti buchvarov

Ути Бъчваров показа двете си дълго чакани деца за първи път в социалните мрежи.

Един от най-известните кулинари на България стана татко на две момичета през 2017 година изненадващо за мнозина. По онова време Ути бе на 47 години и оттогава до днес той никога не е показвал Далия и Ружа, които вече са ученички. Макар и в гръб, снимката на двете малки госпожици е първата, на която ги виждаме заедно на известната хижа „Мазалат“ заедно с техни приятелчета, пише ХотНюз.

УТИ БЪЧВАРОВ СЕ ЗАКЛЕЩИ ВЪВ ВОДОЛАЗЕН КОСТЮМ

„Пожелание и препоръка към всички бащи! Заведете децата си на хижа Мазалат и им покажете величието на Балкана! В далечината наблюдаваме Синаница, Триглав и бездънната чаша на Габровница“, пише кулинарят.

Имената на малките бебоци не са избрани случайно. И далията, и ружата цъфтят през лятото, а дъщерите на Ути се появиха точно тогава. Повече от пет години Ути и Мария пробваха всякакви начини, докато накрая двойката заложи на ин витро. Според запознати Бъчваров е влoжил цeлия cи xoнopap oт „BИΠ Бpaдъp“ в ocъщecтвявaнeтo нa мeчтaтa cи. Гeнeтичнo дeцaтa ca изцялo нa двoйĸaтa, тъй ĸaтo ca били пoлзвaни яйцeĸлeтĸa oт Mapия и ceмeннa тeчнocт oт Ути.

Top