Вие сте тук
Начало > Спорт > УВОЛНИХА ФУТБОЛИСТ ЗАРАДИ ПАЛАВИ СНИМКИ

УВОЛНИХА ФУТБОЛИСТ ЗАРАДИ ПАЛАВИ СНИМКИ

мирко-антонучи-футболист

Витория Сетубал уволни дисциплинарно младия футболист Мирко Антонучи и прекрати преждевременно неговия договор под наем от Рома. Причината за решението на ръководството на португалския клуб е разхайтеното поведение на 21-годишния футболист.

Антонучи публикува на профила си в Инстаграм секси снимки със своето гадже Джиневра Ламбруски. Фотосите са изключително провокативни, а според Витория Сетубал поведението на футболиста уронва престижа на клуба.

Антонучи пристигна във Витория Сетубал през зимата, за да може да натрупа игрови опит.

„Когато си професионален спортист, ти трябва да си такъв по 24 часа на ден. Да показваш уважение към съотборници и фенове, неговото поведение не е такова. Всички сме на мнение, че това не може и не трябва да продължава и взехме решение да се разделим с него“, обясни треньорът му Хулио Веласкес, цитиран от lupa.bg.

НАШ ФУТБОЛИСТ ПОД КАРАНТИНА НА ОСТРОВ БАЛИ

При пристигането си в Португалия, Антонучи бе предупреден от ръководството на клуба, че поведението му ще трябва да се промени, за да избегне проблеми, но италианецът продължи да споделя секси снимки със своята приятелка Ламбруски. Нещо, което доведе до края на кариерата му във Витория Сетубал.

Антонучи и Ламбруски имат повече от половин милион последователи в Инстаграм. Двамата са известни модни инфлуенсъри. Те са заедно от повече от половин година.

Ще трябва да се види дали дисциплинарното уволнение на Антонучи ще причини някаква промяна в отношенията им.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Tu chiamale se vuoi, emozioni….💭 #primogol ✨⚡️

Публикация, споделена от Mirko Antonucci (@mirko_antonucci) на

Top
>