Вие сте тук
Начало > Издънки > ВАЛЕРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ОКАЗА ТЪПИЧКА, УДАРИ ДЪНОТО В „КОЙ ДА ЗНАЕ“

ВАЛЕРИЯ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ОКАЗА ТЪПИЧКА, УДАРИ ДЪНОТО В „КОЙ ДА ЗНАЕ“

кой да знае валерия евгени valeria evgeni

Победителката в Ерген №2 Валерия може и да е завладяла сърцето на Евгени Генчев, но определено не го е направила с интелект. В това са убедени зрителите, които гледаха представянето на брюнетката вчера вечерта в предаването „Кой да знае“. Евгени бе в отбора на капитан Милица Гладнишка, а неговата избраница от романтичното предаване Валерия Георгиева седна на стола до другия капитан Христо Пъдев.

Без никаква изненада заради слабата игра на моделката и защитничка на животните отборът й с Пъдев загуби, а победата отиде при Гладнишка, която бе силната страна в дуета с пианиста. Валерия стратира предаването с познаните до болка фрази как победителката в следващия „Ерген“, който започва след две седмици, трябва да бъде себе си и още в първите минути показа, че няма как зрителите да очакват от нея интересни мисли, нито пък верни отговори на въпросите, пише Хотнюз.

СВАЛЯТ ТЪПОТИЯТА „КОЙ ДА ЗНАЕ“ ОТ ЕФИР, АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА ЩЕ ВОДИ НОВО ШОУ

„Съветвам момичетата от новия сезон на „Ергенът“ да бъдат себе си най-вече и да не се опитват да играят роли, защото накрая това ще им изиграе лоша шега“, удави се в шаблони моделката, която продължи да дълбае дъното.

За зрителите бе ясно, че въпросите в играта са подготвени за нея, така че да отговаря като моделка на съвети как да удължим миглите си и как да пазаруваме, без да фалираме. Въпреки това, само на един въпрос Валерия успя да отговори правилно като предположи, че с топла лъжичка миглите се навиват безотказно. Въпреки че очевидно трябва да има опит в магазините за дамски стоки, тя не можа да се сети, че ароматът на ванилия кара жените да пазаруват повече. Върхът на сладоледа беше като се изцепи, че масоните са станали модерни напоследък, явно без да подозира, че масонството има своята история още от 16 век.

Top
>