Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВАНЯ ДЖАФЕРОВИЧ ЗАРЯЗА ЖЕНА СИ НАВРЪХ ЧРД

ВАНЯ ДЖАФЕРОВИЧ ЗАРЯЗА ЖЕНА СИ НАВРЪХ ЧРД

vanya djaferovich ваня джаферович

Днес на 29 септември – Евгения Джаферович празнува рожден ден, чукна 33. С участието си в „Игри на волята“ Джеферович стана една от най-коментираните участнички. Поведението и на играч и стратег предизвиква множество коментари в мрежата.

Но на днешния ден Евгения събира най-вече честитки от близки, приятели, фенове и от кого ли още не. Самата тя изглежда е сама в София, от последните й публикации става ясно, че сама се справя със сутрешната рутина на децата. Съпругът й Ваня липсва от картинката точно на рождения й ден.

ДОСАДА: ВАНЯ ДЖАФЕРОВИЧ СЕ ПРЕДЛАГА И ЗА „ЕРГЕНЪТ“

Всъщност инфлуенсърското семейство се раздели точно навръх празника. Ваня е в британската столица по инфлуенсърски ангажимент. Като фен на хорър филмите, той е бил на премиерата на „Хелоуин краят“ и въпреки че е харесал филма, в истински хорър се е превърнало пътуването му до Лондон, пише Телеграф.

В сторита бившият футболист разказва, че въпреки че имал билет за самолет, от компанията го информирали, че всъщност машината била доста малка и няма място за 70 души, сред които и той. Но в крайна сметка Ваня е бил на прожекцията, макар и далеч от съпругата си в нейния ден от годината.

.

Top