Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВАНЯ И ЕВГЕНИЯ ДЖАФЕРОВИЧ – 8 ГОДИНИ ЖЕНЕНИ С ДЕЦА

ВАНЯ И ЕВГЕНИЯ ДЖАФЕРОВИЧ – 8 ГОДИНИ ЖЕНЕНИ С ДЕЦА

Ваня и Евгения Джаферович

Ваня и Евгения Джаферович отпразнуваха осмата годишнина от деня на своята сватба. Съпрузите винаги са засвидетелствали силната обич и привързаност, които изпитват един към друг, а вчерашните им публикации, отбелязващи хубавия повод, не правят изключение. Преди часове гримьорката и риалити звезда сподели в личния си Инстаграм профил галерия, съдържаща два красиви кадъра, на които позира с мъжа си край басейн на хотел, намиращ се в Слънчев бряг.

Скоро след това тя качи в мрежата още една снимка, придружена с надпис „8 години женени с деца. Добре са ни се отразили, нали?“ Бившият футболист също публикува в акаунта си фотографии със своята половинка, като една част от тях разкриват мигове от настоящата им почивка, а други – радостта им по време на тяхното бракосъчетание. Към тях Ваня написа дълъг и трогателен пост, с който разказа за важното събитие.

ДЖАФЕРОВИЧ СЕМЕЙНО ТРУПАТ ТЕН В ДУБРОВНИК

„Pamtim to, kao da je bilo danas… Така започва една от най-известните песни на култовата сараевска група „Забранено пушене“. Така и аз си го спомням, все едно се е случило днес, когато, преди 8 години, си казахме съдбоносното „Да“ с Жени, в една малка общинска зала в Стара Загора. Продължението на стиха от песента е: „kad je babo Atif otiso od nas… или в превод: „когато баща ни Атиф ни напусна (почина)“… Така и моят „babo“ беше починал един месец преди това.

В тягостната атмосфера, в тесен кръг от приятели, съкрушената ми майка и малката Леа, ние се оженихме. Нямаше да го направим точно тогава, ако обстоятелствата не ни принудиха, но това е дълга история, която ще разкажа някой друг път, ако ми дойде музата, както се казва.

Сега, 8 години по-късно, аз съм щастлив, че го направихме точно тогава, защото мисля, че тъгата се бори единствено с любовта, а нашата беше наистина непоклатима. Беше непоклатима, а сега… сега имам чувство, че е още по-силна и по-завладяваща.
А аз, аз все по-често се сещам за моят „babo“, а и за песента на „Забранено пушене“: „Sine veli, ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku!“ („Сине, каза, който играе за хората и пренебрегва тактиката, ще приключи кариерата си в долнодивизионният Вратник“!)

ВАНЯ ДЖАФЕРОВИЧ ПАК СЕ УРЕДИ СЪС СЛАДКА ТВ РАБОТА

Така е, но богат не те правят парите или материалните неща, които притежаваш, а това да имаш с кого да се смееш, да плачеш и да мълчиш без да ти е неудобно, че не изричаш и дума. А когато прибавим Леа и Бо, в цялата картина, то аз съм един наистина много богат човек. Жени, обичам те много и ще те обичам винаги, и завинаги“, написа той.

Първата „среща“ на спортиста и бившата плувкиня е виртуална – те се запознават във Фейсбук, където не Ваня, а Жени е тази, която предприема първата крачка. Гримьорката не крие, че е харесала спортиста от мига, в който го е видяла, затова е решила да провокира съдбата и да му пише.

Любопитно е, че съобщението ѝ било на английски език, понеже, предвид името и националността му, тя предположила, че Джаферович живее извън България. Само че, съвсем неочаквано за нея, той ѝ отговорил на български език, с което я изненадал приятно. Двамата споделят, че доверието, което си имат, е тайната за техния съвместен живот, пише life.dir.bg.

Дъщеря им Лея се роди на 11 февруари 2012 г. – половин година преди Ваня и Жени да минат под венчилото, а синът им Бо дойде на бял свят навръх 3-ти март 2015 г. И двете деца се родиха в град Бургас.

В началото на тази година Евгения, използва социалната мрежа, за да сподели желанието си през 2022 г. да вдигне втора сватба, която да съвпадне с 10-годишнината от първата им церемония.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🧜🏻‍♂️🧜🏻‍♀️

Публикация, споделена от Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) на

Top
>