Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВАСИЛ НАЙДЕНОВ ПРИСТАНА И НА ГАЛЕНА

ВАСИЛ НАЙДЕНОВ ПРИСТАНА И НА ГАЛЕНА

васил-найденов-галена

Малцина са попфолк звездите, които могат да се похвалят, че са работили рамо до рамо с големия Васил Найденов. Фолкфурията Галена е истинска щастливка, след като успя за втори път да склони Кеца да пее на една сцена с нея.

За втора поредна година Найденов пристава на чалгазвездата и двамата ще се изявят пред една публика. Най-модерната естрадна звезда за всички времена ще изпълни едни от най-големите си хитове в компанията на Галена.

За изявата Васко ще прибере тлъст хонорар, който ще надхвърля 30 бона, издават запознати. Сумата е по-малка от миналогодишния хонорар на Кеца. Тогава легендата започна годината с 50 хил. лева по-богат. Заради коронакризата Найденов е склонил и на по-скромно предложение. Така с колежката си от лекия жанр ще посрещнат новата 2021 г. на една сцена. Гостите ще могат да се насладят на изявите на Галя и Найденов срещу „скромните“ 300 лв.

ВАСИЛ НАЙДЕНОВ: ДРАЗНЕХ СЕ, ЧЕ МЕ СОЧЕХА С ПРЪСТ ЗАРАДИ СЕКСУАЛНОСТТА МИ

Кеца, който днес навършва 70 години, е все така пълен с енергия и няма никакво намерение да си почива от работните ангажименти. Най-голямата звезда на българската музика ще отпразнува юбилея само с много близките си хора. Найденов предпочита празникът да мине без шумни купони и много гости, за да се наслади спокойно на големия ден, пише „България днес“.

Близки до голямата звезда издават, че нови кецове ще изненадат певеца. Изпълнителят ще прибави още един чифт към модерните спортни обувки в колекцията си. Кеца обича практичната мода и той е причина да се въведат понятията гуменки и кецове у нас. Един от най-екстравагантните подаръци, които е получавал през годините за рождения си ден, са цветя във формата на кецове.
„Даже и в Русия ми казваха Кеца. Всичко тръгна на поредния конкурс, когато още бях пианист на „Тангра“ и с Косьо Марков решихме да си обуем гуменки“ – спомня си Найденов.

Неуморен труд, живот на път, светли помисли и неизчерпаемо чувство за хумор са формулата на Найденов да се чувства като младеж и на 70 години.

Top