Вие сте тук
Начало > Шоу > ВДОВИЦАТА НА ДИМО ОТ P.I.F. БЛАГОДАРНА НА ДАРИН, ЧЕ ОТНОВО ВИДЯ МЪЖА СИ НА СЦЕНАТА

ВДОВИЦАТА НА ДИМО ОТ P.I.F. БЛАГОДАРНА НА ДАРИН, ЧЕ ОТНОВО ВИДЯ МЪЖА СИ НА СЦЕНАТА

дарин димо dimo darin p.i.f.

„Благодаря нa Дарин Ангелов, че видях отново Димо на сцената! Блестящ беше.” Това само промълви съпругата на Димо Стоянов от група P.I.F. Любомира Пиперова, която ден след изпълнението на актьора Дарин Ангелов в „Като две капки вода“ още не може да сдържа сълзите си при спомена за преживяното в шоуто.

„Беше страхотен момент“, благодарна е Любомира Пиперова, която от две години насам сама отглежда двете дечица от музиканта, трагично починал от коронавирусно заболяване.

ЗАЩО ГАЛИН СКОЧИ СРЕЩУ ДАРИН АНГЕЛОВ

В шоуто Дарин Ангелов пресъздаде най-силната емоция, като влезе в кожата на незабравимия Димо с изпълнението на песента му „Приказка“. Превъплъщението му донесе и втора поредна победа, а дългите аплодисменти от цялата, изправена на крака зала, бяха и в памет на Димо.

На мястото на музикантите от P.I.F., които гледаха изпълнението от публиката, на инструментите на сцената до Дарин застанаха Маги Халваджиян, Етиен Леви и водещият Герасим Георгиев-Геро, пише „България Днес“.

ДАРИН АНГЕЛОВ СМЕНЯ ЖЕНА СИ С ПЛУВКИНЯ?

„Направо не мога да повярвам колко 100% автентичен беше. Пресъздаде го перфектно. А това, че Маги, Геро и Етиен Леви се включиха, показа уважението, което Димо заслужаваше”, каза въодушевено и китаристът на групата Иван Велков.

Top
>