Вие сте тук
Начало > Шоу > ВЕЛИКАНЪТ ЦВЕТАН ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ РАЗКРИ ЧУВСТВАТА СИ КЪМ ВИКТОРИЯ

ВЕЛИКАНЪТ ЦВЕТАН ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ РАЗКРИ ЧУВСТВАТА СИ КЪМ ВИКТОРИЯ

цветан cvetan

В петък вечер приключи поредната елиминационна битка в „Игри на волята“, а резултатът е ясен. Цветан напусна „Арената“. Но какви са битките, които води той в живота?

„Самият ми ръст, малко или много е бавил моето племе. Затова целта ми винаги е била да тръгна първи, а другите да могат да наваксат“, заяви той.

„През целия ми живот и не говоря само за себе си, а и за брат си, защото знаете, че имам брат близнак. Имало е много негативни коментари на наш гръб. Но се адаптирахме, казахме си, че такива неща не могат да ни спрат. Наричали са ме недъгав, рахит, маркуч, дългуч. За нищо не ставаш, ти си аутсайдер. Грозни изказвания, които съм слушал почти през целия си живот. Като малък приемах трудно тези неща. Впоследствие ми беше все едно. Който иска да ни харесва…“, добави той.

ЛЕФТЕРОВ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ВДИГНА РЪЦЕ ОТ МЪЖКИ ОФЕРТИ

„Имам спечелена волейболна купа на България. Емоциите бяха страхотни – сбъдната моя мечта. Във волейбола височината е в твоя полза. Прекъснах волейбола, защото заплащането беше малко, условията незадоволителни. За да не си губя повече времето, реших да приключа с волейбола.

След като се опознахме с Виктория, няма да отричам, че имам чувства към нея. Исках да я поканя на среща и да се качи на токчета, защото каза, че не се качва често на такива. Когато влизах в игрите, не очаквах, че нещо такова може да ми се случи. Но по време на игрите, видях, че имаме много общи черти. Много е готина и има силен характер. Борбена е и е изключително красива“, категоричен е той Цветан.

Top