Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВЕЛКО НАПРАВИ ЦЕЦА БАБА ЗА ВТОРИ ПЪТ

ВЕЛКО НАПРАВИ ЦЕЦА БАБА ЗА ВТОРИ ПЪТ

цеца велко ceca velko

Легендата на балканската музика Цеца Величкович е на седмото небе от щастие. В понеделник следобед на бял свят се появи втория й внук. Той е наследник на сина й Велко и съпругата му Богдана. Радостната вест съобщи сестрата на Велко – Анастасия.

„Това е много емоционален момент за семейството ми и за мен, много съм щастлив. Най-красивите неща ни се случват. Това е дар от Бога и нямам търпение да видя племенника си“, сподели тя.

ВЕЛКО НА ЦЕЦА ХВАНА МИКРОФОНА И ИЗБУХНА В СРЪБСКА КРЪЧМА 

„Мога да летя, наистина. Толкова съм щастлива, това наистина е Божия благословия. Покойният ми съпруг също е роден на този ден, в който кръстан се роди – на втория ден на Великден. Да е здрав и честит. Всичко, което можеше да ни се случи, ни се случи. Желко знае, че брат му идва, но не знае, че вече е на бял свят. Тържеството ще бъде в къщата. Бях толкова въодушевена, сърцето ми беше в гърлото“, разказа Цеца в болницата, където се роди малкият Кръстан.

Тя допълни, че Богдана се чувства добре след раждането, отбелязва Телеграф. По-рано фолк легендата отиде в болница, за да присъства на появата на новия член на семейството на бял свят.

 

Top
>