Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВЕНЕТА РАЙКОВА РАЗКРИ КОЙ ПЛАЩА СКЪПАТА Й ВАКАНЦИЯ

ВЕНЕТА РАЙКОВА РАЗКРИ КОЙ ПЛАЩА СКЪПАТА Й ВАКАНЦИЯ

Венета РАйкова

Отмина времето, когато Венета Райкова се радваше на слуховете и измислиците по свой адрес. Напоследък водещата дава изявления след всяка невярна за нея публикация, видя Secret.bg.

Този път тя се засегнала от публикация, че богат турчин финансира почивката й в Анталия. В поста си в социалните мрежи тя лекичко оплю турските мъже. По думите й красивите турци са само в сериалите.

„За да пресека от самото начало лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, нека уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си… Да, хотела е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил лв, но почивката, както и всичко друго си плащам сама… Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка, може да послужи където трябва, ако продължат с лъжите“, пише Венета.

„А и в Анталия почивам за 6 път, все в подобни хотели! Има дами, които сами пускат слухове за себе си с богати любовници, но не ме смесвайте с тях, моля. А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали“, допълва Райкова.

Top