Вие сте тук
Начало > Музика > Веселин Маринов тръгва на турне

Веселин Маринов тръгва на турне

Веселин Маринов се подготвя за дълъг път и хиляди километри с автомобила си. От другия месец той тръгва на турне по случай 35 г. на сцената. Чакат го близо 60 концерта до големия юбилеен спектакъл на 30 ноември в зала “Арена Армеец”. Предпочита да шофира сам, за да се съсредоточава и да репетира в колата песните, които ще изпълни по време на двучасовите си рецитали, пише „24 часа“. Като запален фотограф от време на време ще спира, за да заснеме красив пейзаж с апарата си.

През март Веселин Маринов ще пее в девет български града. Обиколката му започва от Дряново на 14 март, минава през Севлиево, Горна Оряховица, Свищов, Стара Загова, Нова Загора, Казанлък, Хасково и завършва в Драматичния театър на Димитровград на 25 март. До 23 май ще има общо 30 концерта из цялата страна, през лятото още 18, а наесен – други 10. През септември Маринов започва репетиции за шоуто в “Арена Армеец”, където ще пее с голям оркестър.

Пак за юбилея певецът издава четворен албум – два диска с най-популярните му шлагери, един с най-обичаните балади и дивиди с видеоклипове. Вече излезе последният, който също ще бъде включен в компилацията – клипът към песента “Сняг”, който Маринов засне “на зелен екран” – по метод, по който се снимат холивудските продукции.

С тази технология актьорите изпълняват движенията на зелен фон, а след това допълнително се наслагват всякакви декори и елементи в кадрите.

Top
>