Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВЕСЕЛИН ПЛАЧКОВ ПРИЗНА: НАИСТИНА СЪМ МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ

ВЕСЕЛИН ПЛАЧКОВ ПРИЗНА: НАИСТИНА СЪМ МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ

veselin plachkov mariana popova веселин плачков мариана попова

Той е шестият български актьор, влязъл в образа на Левски. Наричат го усмирения хулиган, бунтаря и скандалния секссимвол. Веселин Плачков обаче не е нито една от тези стари концепции. Той знае как да не прави скучни интервюта. А неговата рядка способност да комбинира мъжественост с уязвимост прави присъствието му на екрана запомнящо се, съобщава Нова телевизия.

В седмицата, в която актьорът навърши 42 – той говори за миналото, срама, прошката, митовете, етикетите и категориите. За истината в политиката и славата. За любовта с жената на живота му – Мариана Попова, и хейта, на който са подложени в социалните мрежи.

„Хората не знаят за страховете ми. А те са толкова силни, че са ми основна движеща сила от сутрин до вечер. Страхът от забравата, че си жив и имаш някакви мисли и чувства. Забравата от това какво сме си обещали. Друго основно, от което ме е страх – е смъртта”, сподели той.

Плачков отговори и на въпроса кои митове, етикети и категории не са верни за него: „Много съм се смял, че съм наркоман. Нещо, което е много далеч от мен. Няколко неща не съм правил през живота си – това са наркотиците, платената любов и хазарта”

ПЛАЧКОВ МАЧКА ЦИЦИТЕ НА МАРИАНА

В днешните времена актьорът разказа, че му става все по-трудно да комуникира с хората. „Много ми е трудно да излизам от вкъщи. Не искам. Притеснява ме безсмислието, безцелното съществуване. Цялото това негативно отношение. Буквално ме втрещява всичко, което се случва. Всичко, което притежаваме, без дух и духовност – няма никаква стойност”, смята той.

„Весо е мъж под чехъл. Бравос, удариха джакпота с този анализ. Аз наистина съм мъж под чехъл. Аз без жена си не желая да излизам, не желая да живея, не желая да почивам. Както се оказа – и тя без мен. На много места ни казват „вие, кламерите”. Винаги сме заедно”, сподели за връзката си с Мариана Попова. „Виновни сме, че много се обичаме и сме си двамата”, добави той.

Top
>