Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВЕСИ БОНЕВА И ЯВОР ВЕЛЧЕВ СТАНАХА РОДИТЕЛИ

ВЕСИ БОНЕВА И ЯВОР ВЕЛЧЕВ СТАНАХА РОДИТЕЛИ

веси-бонева

Певицата Веси Бонева и колегата й – музикантът Явор Велчев, станаха родители. Двамата съобщиха щастливата вест в своите страници в социалните мрежи.

Новороденият син на Веси и Явор се казва Дариел. Той е проплакал в сряда в болница „Св. София“ и вече си е у дома.

„Най-щастливото събитие в нашия живот – Дариел Яворов Велчев проплака за първи път на 30.09.2020 от златните ръце на д-р Алекс Кобаков и д-р Илиана Христова Мазнейкова точно в 15:27 минути! Заедно с Явор Велчев сме на седмото небе от щастие и вече малкото ни съкровище си е вкъщи живо и здраво! Животът за нас започна отначало, чувството е неописуемо! По-щастливи не сме били“, написа певицата във Фейсбук.

 ВЕСИ БОНЕВА Е БРЕМЕННА

Половинката й Явор също е преизпълнен със силни емоции: „На 30-и септември Съдбата благослови мен и любимата ми жена с най-прекрасния дар в живота ни. Прекрасно здраво момченце на име Дариел Яворов Велчев. Обичам това красиво същество с цялото си сърце! Благодаря с цялата си душа на Доктор Алекс Кобаков и Доктор Илиана Христова Мазнейкова, които извадиха Дариел с ръцете си и го въведоха в нашия свят. Доктор Кобаков – вечна признателност за човешкото отношение, всеотдайността и безупречния професионализъм в следенето на цялата бременност! Благодаря и на чудесния екип на акушеро-гинекологичното отделение към МБАЛ „Света София“ в град София с неуморни педиатри, акушери, сестри и санитари, които се грижат за първите минути на новородените мини човечета. „И най вече – благодаря на Весела Бонева – най-прекрасната жена, която всеки ден ми дава пример за сила, устойчивост и вяра в света – ти правиш всичко това да се случва толкова красиво! Сърцето ми тупти с нова сила!“

Сестрата на Веси – сървайвърката и йога инструктор Ваня Бонева, също е бременна и очаква наследник, пише life.dir.bg. Красавицата е бивш професионален войник и има награда за мироопазваща мисия в Косово.

Top
>