Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВЕСКО МАРИНОВ СЛОЖИ СИЛИКОН НА ЛЮБИМАТА СИ

ВЕСКО МАРИНОВ СЛОЖИ СИЛИКОН НА ЛЮБИМАТА СИ

веселин маринов veselin marinov

Веселин Маринов зарадва дамата на сърцето си. Щедър подарък е поднесъл естрадният трубадур на последната си тръпка. Добричлийката Веселина, която близо 6 години живее на семейни начала с певеца, се е сдобила с нов бюст и нов автомобил. Безработната дама, която преди години се препитавала като сервитьорка, открито се хвали с новите си пищни форми в социалните мрежи.

ВЕСЕЛИН МАРИНОВ ВЗЕ ТЕЖКО РЕШЕНИЕ

На фотосите тя позира по оскъден бански, акцентирайки на деколтето си. Близки до светската двойка издават, че разкрасителната интервенция на Веселина била финансирана именно от певеца. Поставянето на силикинови импланти струва между 10 и 15 хиляди лева в зависимост от популярността на хирурга и качеството им, но Маринов нямал нищо против да угоди на желанието на половинката си, която изключително държи на външния си вид.

Отскоро красавицата се хвалела и с чисто нов автомобил за поне 100 хиляди лева на марката „Волво“, която отдавна е любима на естрададжията. И колата ѝ била поднесена от Веско като армаган, за да засвидетелства чувствата си към нея.

Top