Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВИХРА НА ИВАН СТАНА ГЕЙША

ВИХРА НА ИВАН СТАНА ГЕЙША

вихра-vihra

Водещата Вихра Петрова се реши на коренна промяна. Тя е бившата жена на продуцента Иван Христов. Причина за скандалния развод на популярното семейство стана екранната половинка на Петрова, Ирина Тенчева, заради която Иван напусна Вихра и създаде ново семейство.

Днес Иван и Ирина имат свое общо дете Самуил и направо „забравиха“ кога са се събрали, докато Вихра продължава да бъде сама.

Истината е, че след раздялата с Христов тя така и не показа мъж до себе си. Дори и да е имала флиртове и увлечения, то те са се оказали краткотрайни.

Явно грижите по подрастващата й дъщеря Ава не са достатъчни, за да запълнят празнотата в женската й душа, като Петрова всячески се стреми да срещне любовта.

Доказателство за това са снимките й в социалната мрежа, на много от които личи, че е използвала филтри за разкрасяване. Един от фотосите обаче буквално изумява – на него Вихра Петрова е като същинска гейша.

Тежки изкуствени мигли, бяло лице и червено червило, в съчетание с типичния за гейшите кок, украсен с червени цветя и кимоно. Така се е барнала увличащата се по астрология бивша водеща, предполагаме, в пореден опит да си намери мъж, пише Лупа.

Много от потребителите и до ден-днешен не спират да се чудят как може Петрова да бъде сама, след като е все още млада и привлекателна.

„Ако трябва да сме честни, чисто физически Вихрето е по-хубава от бившата си конкурентка Ирина. Явно причината да бъде оставена от Иван и да не си намери мъж досега, се корени в характера й“, коментират из форумите.

Top
>