Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВИКАТ НА РАЗПИТ ВАНЯ ВЕЛИКОВА ЗАРАДИ БИВШ ЛЮБОВНИК

ВИКАТ НА РАЗПИТ ВАНЯ ВЕЛИКОВА ЗАРАДИ БИВШ ЛЮБОВНИК

ваня великова vanya velikova

Фолкпевицата Ваня Великова е била викана на разпит в РПУ-Габрово. Поводът са двете жалби, които са пуснати срещу нея от бившия ѝ любовник Данчо и съпругата му, работеща като автотенекеджийка.

„Пише, че съм ги следяла по магазините с какви дрехи били облечени и какво пазарували и се страхували за живота си и имуществото си. Отвърнах на полицаите, че това са клевети и пуснах моя жалба, че след публикацията в „Телеграф“, той ме нападна в офиса ми за бързи кредити. С лакът ме натисна по гърдите – мястото първо почервеня, а на следващия ден посиня. Два пъти ме заплаши, че ще ме гръмне в капачките, за да остана инвалид, както и че ще ми запали колата за 17 хиляди лева. Но успях да се заключа в тоалетната“, разказа изпълнителката на хита „Близалка“.

В 13 ч в понеделник тя има среща със своя адвокат, с който ще отидат в габровската прокуратура да заведат граждански иск срещу любовника.

СОТАДЖИЯ СЕ ПОДИГРА С ФОЛК ФУРИЯТА ВАНЯ ВЕЛИКОВА

„Ще си потърся правата в съда. Искам да му отнемат разрешителното за ползване на оръжие (той работи като охранител в СОТ на гарата), както и самия личен пистолет. Заради нападението му не съм в добра кондиция за работа и претърпявам финансови загуби, но ще оставя съда да прецени за размера на компенсацията“, добави още блондинката.

Тя разкри още, че докато е била любовница на Данчо, освен със съпругата си, той е имал интимна връзка и със служителка от верига за бързо хранене, която нарича Черпака.

Top
>