Вие сте тук
Начало > Шоу > ШОК: ВИКИ ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ СЕ ОКАЗА СЕСТРА НА ЧАЛГА ЗВЕЗДА

ШОК: ВИКИ ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ СЕ ОКАЗА СЕСТРА НА ЧАЛГА ЗВЕЗДА

вики димова георги viki dimova georgi

Вики Димова от „Един за друг“ се оказа доста близка с една от най-оборотните фолк звезди у нас. Оказва се, че Вики е сестра на поп-фолк звездата Десита. Любопитен факт е, че Вики и половинката ѝ Георги са участвали в „Семейни войни“, където са били в компанията на Десита и Адам.

„Това обяснява самочувствието на Вики, както и нейното присъствие в социалните мрежи, рекламите и Instagram последователите“, пишат в нета потребители, които са научили, че инфлуенсърката и фолк дивата са сестри.

Виктория (23 г.) и Георги (24 г.) са от Бургас. Въпреки крехката си възраст, младите влюбени са заедно от близо 8 години. Мотивиран от силните си чувства, Георги успява да свали близо 30 килограма. Именно тогава неговата половинка разбира, че характерът е по-важен от външния вид. Той е по-романтичен, а тя трудно изразява емоциите си.

АДАМ ШОКИРА В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР НАВРЪХ БЪДНИ ВЕЧЕР

Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално, отбелязва vbox7. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният партньор работи като юрист в агенция за недвижими имоти. Мечтаят за голяма къща и деца, а това лято по време на романтична почивка се сгодяват.

Top
>