Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КОЙ Е ВИКТОР РУСИНОВ – МИСТЪР БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ШОКИРА СЪС СКРОМНОСТ В „ЧЕРЕШКАТА“

КОЙ Е ВИКТОР РУСИНОВ – МИСТЪР БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ШОКИРА СЪС СКРОМНОСТ В „ЧЕРЕШКАТА“

22-годишният Виктор Русинов впечатли със скромност в „Черешката на тортата“. Той е малко познат на аудиторията, но е последният  носител на титлата „Мистър България“. Обичайно носителите на подобни титли са надути, демонстриращи високо самочувствие, често без покритие, но младокът разби клишето.

Роден е в София и съвсем доскоро е национален състезател по плуване. Но професионалният му път съвсем не се изчерпва със спортните занимания – Виктор следва „Кино и телевизия“ в Нов български университет и по негови думи мечтае да стигне до Холивуд.

Какво интересно става в „Черешката на тортата“?

В интервю е споделял, че решението да се впусне в конкурса било спонтанно и „на шега“: „Да кажем, че съм търсел нещо ново, нещо по-интересно, нещо, което не съм правил. Общо взето търсех нови емоции“.

Само най-близките му приятели знаели за участието му в надпреварата и допълнително го мотивирали. Това, което би казал някой ден на децата си за своя успех, е „Деца, баща ви преди много години реши да участва на „Мистър България“ и по някаква случайност го спечели“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Виктор Русинов (@victor_rusinov)

Твърди, че няма универсална формула като сбор от качества, необходими, за да спечелиш титлата „Мистър България“. Но това, което със сигурност не се харесва на журито, са маските, които много хора слагат.

Top