Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВИКТОР СТОЯНОВ СЕ БРЪКНА 60 БОНА ЗА ЕЛЕКТРИЧКА

ВИКТОР СТОЯНОВ СЕ БРЪКНА 60 БОНА ЗА ЕЛЕКТРИЧКА

виктор стоянов viktor stoyanov

Фитнес инструкторът Виктор Сотянов, чиято звезда изгря в първия сезон на „Ергенът“, яхна нов автомобил. Красавецът, който все още е в отбора на необвързаните мъже, предпочете електрическа кола пред модел, развиващ високи скорости – една от големите му слабости.

Возилото е на стойност между 50 и 60 хиляди лева. Сума, която Стоянов решил да отдели, за да угоди на последния си каприз. Въпреки  стандарта, който води благодарение на рекламните ангажименти, които ударно насарснаха след шоуто на бТВ, и успешните му проекти като инфлуенсър, той не парадира с покупката.

РАЧКОВ СЪБЛЕЧЕ ЕРГЕНА ВИКТОР ПО ГАЩИ

В официалния си профил в непрекъснато популяризиращата се платформа Инстаграм, Виктор сподели едва няколко кадъра на колата, заснемайки само вътрешния й дизайн, пише „Галерия“. Фотосите издават, че салонът е от светла кожа, която контрастира на основния външен цвят.

Разбира се, покрай плюсовете винаги има и минуси. За това се ожали самият Виктор. На видео в мрежата той издаде, че му е изключително трудно да зарежда автомобила си, от една страна, защото не може да организира графика си, а от друга, защото почти навсякъде местата са заети, което налага изчакване – минути или часове, които му косват нерви и пари.

През последно време той почти не шофирал, а причина за това – пътешествията зад граница.

Top