Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВИКТОРИЯ ПЕТРОВА НАПУСНА МИНИСТЪР КРАЛЕВ

ВИКТОРИЯ ПЕТРОВА НАПУСНА МИНИСТЪР КРАЛЕВ

виктория-петрова-красен-кралев

Очарователната новинарка на bTV Вктория Петрова е на път да съсипе личния си живот в извънредната ситуация. Водещата, която е в ефир неотменно всяка вечер заедно с Юксел Кадриев, е взела крайно решение и е напуснала общия дом със спортния министър Красен Кралев. Вече 2 седмици двамата се виждали само навън, за 15-20 минути и на 2 метра дистанция.

Вики си тръгнала от Кралев под разумния предлог, че не иска любимият й да пострада и да се разболее, ако тя му прехвърли опасния вирус заради постоянните й контакти всеки ден с колеги в телевизията.

Бившият атлет обаче бил разстроен от постъпката на красавицата, но въпреки увещавията му, че не иска раздялата и не се страхува от заразата, новинарката била непреклонна. Тя си събрала багажа и се изнесла в моминското си жилище.

Колеги на красивата водеща разказват, че тя била абсолютно вманиачена и педантична в спазването на мерките в епидемията. Вики не сваляла маската нито за миг, освен по време на емисии, носела 2 дезинфектанта в джоба си, а вечер след работа миела със силни препарати цялата къща, без значение колко я е налегнала умората.

Новинарката била доста притеснена и от близкото присъствие на екранният й партньор Юксел Кадриев и се страхувала, че може да й лепне вируса, защото не бил толкова старателен, колкото нея., пише lupa.bg Затова и не спирала с инструкциите и държала журналиста изкъсо дали спазва всички нужни мерки.

Приятели на звездната двойка обаче смятат, че временната раздяла покрай извънредната ситуация този може да финализира окончателно отношенията на Виктория и Красен Кралев.

Двамата бездруго се събираха и разделяха вече няколко пъти, а идеята за сватба от известно време изглежда все по-далечен мираж.

Top
>