Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВИОЛЕТА РАЗКРИ: МАРТИН БЕШЕ ВЛЮБЕН В ДЕНИ

ВИОЛЕТА РАЗКРИ: МАРТИН БЕШЕ ВЛЮБЕН В ДЕНИ

виолета мартин violeta martin

лед като свърши предаването „Игри на волята“ едни от най-колуритните участници Денислава и майка й Виолета направиха шокиращи разкрития. Според Виолета Мартин се влюбил в Дени и това се виждало на екрана. „Той нямаше интерес да тръгне срещу Благо, само че Дени застана срещу него и той трябваше да обърне играта заради нея. На Мартин името „Дени“ не му излиза от устата и показва колко е наранен, той все казва, че му била като сестра, само че от сестра не се обиждаш толкова“, казва Виолета в подкаст на радио „Веселина“.

Оказва се, че в живота Мартин е обиден на Денислава и се прави, че не я познава. Срещнали са се случайно в столично заведение, но той я „подминал като пътен знак“. Освен това всички участници са отпразнували края на сезона, но Елвиса не присъствал, въпреки молбите на Денислава.

ВИОЛЕТА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ДОСТАВЯЛА ПИЦИ В САЩ

Относно отношенията си с Иван Рълев Дени заяви, че двамата са имали бурна връзка дори са заживели заедно. Приключили отношения заради егото си. „Аз съм кърък, все така се получава. За мен мозъкът му е промит от други хора“, казва Дени.

„Може и да не са свършили там нещата, така че ще видим. И двамата са много сладки, много готини и трябва някой да направи компромис“, завършва Виолета.

Top
>