Вие сте тук
Начало > Музика > ВИЖТЕ НОВИТЕ ХОНОРАРИ В „ПАЙНЕР“

ВИЖТЕ НОВИТЕ ХОНОРАРИ В „ПАЙНЕР“

Отново се появиха в интернет актуалните хонорари на поп-фолк звездите на фирма Пайнер. От снимките се вижда ясно, че в момента най-скъпи си остават Преслава и Галена с по 6 и 7 хиляди за час.

Любопитно е да отбележим, че Мария и Джена са влезнали в топ 5 по заплащане на участие и са на 6 хиляди, колкото е най-хитовата звезда Галена, пише Live-magazine. Първата има сравнително малко участия, в сравнение с предни години. Нямаме идея какво прави изобщо сред топ имената.

Двете гранд дами на поп-фолка – Глория и Ивана, също са сред най-високо заплатените на 5 и 6 хиляди за час. И двете дами често имат още няколко души със себе си на сцената, на които също им плащат.

Не ни изненада това, че топ имената Цветелина Янева, Емануела, Константин, Анелия, Малина и Фики също са на 5 хиляди. По-интересното е, че Галин, по когото всички са луди, все още е на 4500 лева, за колкото пеят и Деси Слава и Емилия.

При фолклорните изпълнители Славка Калчева води класацията с 2500 лева, която е следвана от Росица Пейчева, Иван Дяков и Поли Паскова с по 1500 лева за час. Ивелина Колева – сестрата на Преслава, е все още на 1200 лева, въпреки че взе наградата за „Фолклорен изпълнител на годината“.

Payner-honorari-folk Payner-honorari-popfolk

Top
>