Вие сте тук
Начало > Шоу > ВЛАДО МИХАЙЛОВ ВЛИЗА В „КАПКИТЕ“, НО С НОВА РОЛЯ

ВЛАДО МИХАЙЛОВ ВЛИЗА В „КАПКИТЕ“, НО С НОВА РОЛЯ

владо михайлов vlado mihailov

Един от най-обичаните и харизматични актьори и певци Владимир Михайлов е новият ментор в шоуто „Като две капки вода“. Това съобщиха водещите на имитаторското предаване Герасим Георгиев-Геро и Димитър Рачков по време на благотворителното издание на шоуто в неделя вечер. Специалното издание „Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи кауза – закрила на всяко дете от насилие.

Владо Михайлов спечели безапелационно миналия 11-ти сезон на музикалното предаване, като се превъплъти в множество емблематични образи. Най-силно, най-емоционално и най-запомнящо се бе неговото превъплъщение във Фреди Меркюри и изпълнението на великата песен на Queen „Бохемска рапсодия“. На финала той спечели публиката като Васил Найденов, изпълнявайки неговата песен „Болката отляво“.

Taзи година в 12-и сезон на шоуто, което стартира на 19 февруари вечерта, звездата от „Братя“ ще бъде ментор по актьорско майсторство на участниците и ще им дава съвети за сценичното поведение и за това как да изграждат образа на различните певци, които ще имитират.

ВЛАДО МИХАЙЛОВ Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В „КАПКИТЕ“

В миналите издания с това се занимаваше Ненчо Балабанов.

Владимир Михайлов участва в благотворителния епизод в неделя, като в дует с 6-годишния Кристиян изпълниха песента на един от най-големите поп изпълнители на всички времена Джордж Майкъл – „Faith“. Момченцето бе най-малкият участник в шоуто, а Владо показа, че не само е истински професионалист, но и сърцат човек, като по време на изпълнението непрекъснато помагаше на малкия си партньор и му даде шанс да покаже способностите си.

Владимир Михайлов се е снимал в над 80 филма, като повечето от тях са чуждестранни продукции. Актьорът е познат на публиката с ролите си на Юда в рок операта „Исус Христос суперзвезда“, на Фантома във „Фантомът на операта“, на Сам в „Mamma Mia!“, на Жан Валжан в мюзикъла „Клетниците“.

Актьорът стана особено популярен с ролята си на Денис Топал в сериала „Братя“. Тази пролет на голям екран предстои да излезе новият игрален филм с негово участие „Защото обичам лошото време“. Миналата година Владо Михайлов направи и своя дебют в драматичния театър в спектакъла „Аз и ти, преди Ние“.

Певецът и китарист е запален по рока от малък. Владимир Михайлов има собствена рок група REWIND!. Той е и вокалист на група SLNG и гост-вокалист на P.I.F.

Top
>