Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВОДЕЩАТА НА „ЛОТАРИЯТА“ ЗАРАДВА НИКИ ПЕНЧЕВ С БЕБЕ

ВОДЕЩАТА НА „ЛОТАРИЯТА“ ЗАРАДВА НИКИ ПЕНЧЕВ С БЕБЕ

Водещата на Националната лотария Рая Пакова скоро ще стане майка. Сексапилната блондинка е бременна от волейболиста Николай Пенчев. Бъдещият татко сам се похвали с новината. Той публикува снимка, на която двамата държат бебешки обувки и написа: „Нека приключението започне“.

Красавицата и спортистът се сгодиха в края на миналата година. Пакова гордо носи огромен пръстен на ръката си, а приятелките често я питат кога ще е сватбата.

Засега двамата изглежда ще отложат тържеството и като за начало ще се посветят на бебето. Ники и Рая имат бурна връзка повече от три години. Волейболистът се показал като истински романтик при предлагането на брак. С половинката му заминали за кратка почивка точно преди волейболният отбор да се събере за подготовка за световното. Докато се разхождали на плажа, Николай паднал на колене и извадил пръстена от джоба си. Русокосата красавица на секундата казала „да“.

Николай живее в Полша, където играе за местен тим, а красивата му половинка често отскача дотам, за да му гостува. Засега Рая няма да се мести при волейболиста, защото не иска да се отказва от кариерата си. Вероятно хубавицата все пак ще прекара майчинството си близо до любимия.

Top
>