Вие сте тук
Начало > Шоу > ВОЙНАТА МЕЖДУ РАДИНА И ПЕТЪР И КРИСИ И АРТИ В „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ

ВОЙНАТА МЕЖДУ РАДИНА И ПЕТЪР И КРИСИ И АРТИ В „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ

петър радина арти кристина petar radina arti kristina

Романтичното риалити „Един за друг“ отдавна не е толкова сладко, колкото всички си мислят. След като къщата напуснаха една от любимите двойки – Фео и Алекс, на арената на предаването се разрази истинска война между останалите фаворити – двойката на Радина и Петър и Криси и Артьом.

В Епизод 19 участниците трябваше да отговарят на пиперливи въпроси и да замерят мъжете с торти, но никой не очакваше това, което ще се случи.

АРТИ ВЛИЗА С ПОЛОВИНКАТА СИ В „ЕДИН ЗА ДРУГ“

Първа ръкавицата хвърли Криси, която каза, че Радина и Петър не са двойка за подражание. „Понеже сме основните им конкуренти в тази игра, тя даде този отговор. Чисто, за да ни дискредитира“, контрира я Радина, която не спря до тук. Тя отговори, че Кристи и Артьом няма да са заедно след 10 години, като добави, че според нея в двамата бургазлии има нещо много неискрено и престорено, което не я кефи, отбелязва vbox7.

Масло в огъня наля и Димана, която определено е от коалицията на Криси и Артьом. Тя отговори на един от въпросите, че Радина и Петър не са искрени в играта. Радина пък отвърна, че Криси и Артьом са лицемери.

Сагата така се завъртя, че всеки момент май двете жени от двойките ще се хванат за косите, а в това ще ги подкрепят личните им приближени – Габи и Десо за Ради и Петър и Димана и Христо за Криси и Артьом. Дами – слагайте ръкавиците, ние чакаме с нетърпение!

Top
>