Вие сте тук
Начало > Спорт > ВРЪЩАТ ЦСКА В „А“ ГРУПА

ВРЪЩАТ ЦСКА В „А“ ГРУПА

ЦСКА ще играе във футболната „А“ група на България през сезон 2016/2017. Това стана ясно от писмо на Гриша Ганчев в сайта на червения клуб. Писмото е публикувано от самия бизнесмен, след среща на ръководството на клуба с премиера Бойко Борисов и шефа на БФС Борислав Михайлов. По думите на Ганчев се разбира, че ЦСКА ще играе там, където му е мястото, благодарение на спешните и навременни мерки. Ето и цялото писмо без редакторска намеса:

Скъпи Армейци,

Обръщам се към вас по повод вашето писмо до премиера на Република България, председателя на Народното събрание и други ръководни фактори в държавата.

Искам да ви уведомя, че премиерът Бойко Борисов взе изключително спешни и навременни мерки!

Тази сутрин в Министерски съвет, по покана на премиера, беше проведена среща между него, президента на БФС Борислав Михайлов и ръководителите на ЦСКА.

Господин Бойко Борисов и президентът на БФС Борислав Михайлов декларираха своята подкрепа към ЦСКА и с поетия ангажимент от тяхна страна ние вярваме, че бъдещето на ЦСКА е светло.

Последната година преминахме през много трудности, преживяхме много, но го направихме заедно! А днес, Армейци, дойде моментът да ви съобщя най-важната новина… От следващия сезон ЦСКА ще се състезава в най-високия ешелон на българското футболно първенство! ЦСКА ще играе там, където му е мястото, по законен и нормален начин!

Ние от своя страна продължаваме ремонтните дейности и реконструкциите по базата в Панчарево и стадион „Българска армия“.

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция и да призова армейската общност да бъде още по-обединена, още по-мобилизирана и на 24 май 40 000 армейци на стадиона и милиони пред малките екрани да стискаме палци нашият любим отбор да вдигне Купата на България.

Top
>