Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > УИ ХА-ДЖУН – ПОЛИЦАЯТ В „SQUID GAME“, ПО КОЙТО СВЕТЪТ ПОЛУДЯ

УИ ХА-ДЖУН – ПОЛИЦАЯТ В „SQUID GAME“, ПО КОЙТО СВЕТЪТ ПОЛУДЯ

wi-ha-joon-уи-ха-джоун

Уи Ха-джун е една от най-големите пробивни звезди на Squid Game. Привидно за една нощ фенската база на корейския актьор се разшири в световен мащаб благодарение на хитовия сериал на Netflix.

Ха- Джун, който играе ролята на Хуан Джун-хо в поредицата, се радва на възхода си и вече е световен секссимвол, но той приема работата си доста сериозно, особено когато става въпрос за подобряване на азиатското представяне на екрана.

„Наистина е голяма чест да бъдеш част от Squid Game, да бъдеш обичан от толкова много фенове и да покажеш корейското творчество на света“, каза той пред Vulture.

ЗАЩО СВЕТЪТ ПОЛУДЯ ПО „ИГРА НА КАЛМАРИ“

„Надявам се, че в бъдеще ще продължим да виждаме по -разнообразно азиатско представителство в много различни роли и че мога да допринеса  светът да се наслаждава на корейско съдържание чрез някои нови и оригинални произведения занапред.“

Ха-джун играе ролята на полицай Хуан Джун-хо, който отива под прикритие в смъртоносните игри в опит да намери изчезналия си брат.

„Отидох на прослушването с алчността, че трябва да направя този проект, защото беше с толкова невероятни актьори и невероятен режисьор. Наистина исках да се справя добре “, каза той в скорошно интервю. „Когато за първи път видях сценария, въпреки че Джун Хо нямаше много време пред екрана, си помислих, че е невероятно очарователен, защото има своя собствена история. Когато играех, трябваше да се боря, за да намеря по-големия си брат, но също така трябваше да запиша какво се случва вътре, така че обръщах най-голямо внимание на поддържането на това напрежение. Той беше честен и решителен, а характерът там с най -добро чувство за справедливост. “

Единственото нещо, което казва, че би направил по различен начин, ако му се даде възможност, е да сподели повече сцени със своите звезди от Squid Game.

Въпреки че бихме искали той да се върне в поредицата, актьорът признава, че няма представа дали ще има втори сезон на Squid Game, камо ли дали неговият герой ще се върне.

„И аз умирам да разбера. Не съм чул нищо, затова наистина искам да знам какво се случва “, призна той пред Vulture. „Ако трябва да има втори сезон и ако Джун-хо ще се завърне, аз лично се надявам, че можем да разгледаме отношенията му с брат му, както и какво е накарало брат му да направи този избор и го е довело до това да бъде там. Това е моето лично желание.“

Ха-Джун говори английски, но казва, че не е съвсем уверен в свободното си владеене. „Когато снимах VIP сцената, едно от нещата, за които се притеснявах, беше, че трябваше да говоря реплики на английски. Това беше първият път, когато направих сцена с некорейски актьори на снимачната площадка, затова направих много подготовка и бях много благодарен за моя актьор, защото той имаше страхотна енергия и просто влязох в нея. Той направи цялостната среда много безгрижна, така че наистина успях да вляза в ролята и да вляза в тази емоционална сцена.“

Превод:Secret.bg

Top
>