Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЯКУП ОТ „ИРОНИЯ НА СЪДБАТА“ ЗАПЛАШЕН ОТ 17 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗАРАДИ БРУТАЛНО НАСИЛИЕ

ЯКУП ОТ „ИРОНИЯ НА СЪДБАТА“ ЗАПЛАШЕН ОТ 17 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗАРАДИ БРУТАЛНО НАСИЛИЕ

якуп-ефеджан-шенолсун

Пореден мегаскандал избухна в турския шоубизнес. Актрисата Елит Ишджан заведе дело за секс тормоз и обида срещу колегата си Ефеджан Шенолсун, познат като Якуп от „Ирония на съдбата“ и Мурат от „Божествено“.  Ищцата твърди, че ответникът се държал неприлично с нея на снимките за сериала „Безжизнените“ през 2018х.

„Редовно ме обиждаше, а веднъж  дори упражни сексуален тормоз след запой. Поведението му тогава беше, меко казано, отвратително. Той се приближи към мен, хвана ме много грубо през кръста, придърпа ме силно към себе си и с вонящата си на алкохол уста присъска: „Искаш ли ме, кучко?“. Слабините му се опряха в моите… По-зле никога не съм се чувствала“, връща се към кошмара си красавицата.

Покрай нейната искова мола се е задействала и турската прокуратура, предават турските медии, цитирани от „Уикенд“. Държавното обвинение настоява провинилият се актьор не само да плати обезщетение на Елит, но и да лежи в затвора 17 години и 4 месеца.

Първото заседание по делото вече мина и на него бяха изслушани 18 артисти, сред които Елчин Сангу, Биркан Сокуллу, Керем Бурсин, Нилпери Шахинкая, Тюркю Туран, Селма Ергеч и др. Всички те заявиха, че не са ставали свидетели на какъвто и да е тормоз от страна Ефеджан.

АЛПЕРЕН ДУЙМАЗ – НОВИЯТ ЛЮБИМЕЦ НА БЪЛГАРКИТЕ

Двама членове на техническия екип на сериала обаче казаха, че неведнъж са присъствали на неуместни сексуални закачки, отправяни от Шенолсун към колежката му.

„Абсолютно невинен съм! Жената, която твърди, че едва ли не съм я изнасилил, ми отмъщава, че не й обръщах достатъчно внимание. Тя просто не е мой тип, затова я отбягва. На снимките за „Безжижнените“ контактува с другите актриси“, казва в своя защита екранният Якуп от „Ирония на съдбата“.

Съдът все още не може да прецени кой е крив и кой прав в спора. Темида насрои ново заседание, на което ще бъдат разпитани и други свидетели.

 

Top
>