Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЯНА МАРИНОВА НЕ МОЖЕ ДА СИ ОПРАВИ ЗЪБИТЕ СЛЕД „СЪРВАЙВЪР“

ЯНА МАРИНОВА НЕ МОЖЕ ДА СИ ОПРАВИ ЗЪБИТЕ СЛЕД „СЪРВАЙВЪР“

яна-маринова

Яна Маринова призна, че зъбите й са непоправимо увредени след участието й в „Сървайвър” преди повече от 9 години. Актрисата още пази спомените за глада и студа в риалити шоуто, което тогава се снимаше в Панама.

Усмихнатата актриса не крие, че й е било много трудно, но въпреки това се радва, че е участвала, защото е научила много в шоуто.

ЯНА МАРИНОВА: ГАДЖЕТО МИ МЕ СМИЛАШЕ ОТ БОЙ

„В „Сървайвър” ни взеха раниците и ни оставиха по гащи само. Беше жестоко готино преживяване, но и много изтощително… Отслабнах със 7 килограма и още имам вдлъбнатини в зъбите от стискане от глад и студ през нощта. Но игрите бяха супер яки и срещнах двама истински приятели там. И научих много за човешката природа. Когато хората са под стрес, са коренно различни от това, за което иначе се представят. Видях мъже да плачат като пикли, защото жена ги е победила и тя ще яде храна като награда, и да се озлобяват защото друг мъж е примерно по-съобразителен или по-можещ. Много съм щастлива, че ми се случи това. За мен беше урок като от класическа история, но на живо”, отговори Яна на въпрос на почитател, който й припомни „сървайвърския й период”.

Top