Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЯНА МАРИНОВА СЕ ОБЯВИ ЗА БАБА НА БРАН

ЯНА МАРИНОВА СЕ ОБЯВИ ЗА БАБА НА БРАН

луиза григорова - яна маринова

Актрисата Яна Маринова се обяви за баба на сина на колежката си Луиза Григорова. След като бягаха от лапите на полицията в „Диви и щастливи“, двете отново се събират с филмова кауза. А докато тестват новите си прически за предстоящото заглавие, те не пропускат да се забавляват и с малкия Бран.

„Кино майка и дъщеря“, написа Маринова в социалните мрежи под кадър с Григорова и сина й. Така тя провокира част от последователите си да спекулират, че в новия филм Луиза ще изиграе наследница на колежката си. Двете няма за първи път да влязат в подобни роли – в сериала „Стъклен дом“ актрисите бяха именно екранни майка и дъщеря.

ЛУИЗА ГРИГОРОВА КЪРМИ В ПАРКА

Подробностите за сюжета на новия филм пък все още се пазят в пълна тайна. Пред „Монитор“ Маринова разкри, че чрез заглавието ще представи част от проблемите, с които се е сблъсквала като жена и в личния си живот. По диалозите и историята тя отново работи с Борислав Захариев. Самият проект пък е готвен отдавна, но в рамките на коронавирусната пандемия сюжетът окончателно се е изкристализирал.

„Осъзнах някои неща за себе си. Това бе момент, в който обърнах малко повече внимание на семейството си, на себе си като жена. И някои неща, които бях потиснала в съзнанието си, изскочиха на повърхността. Оказва се, че човек винаги е склонен да прави някакви неразривни връзки с миналото, пише Монитор. В същото време е важно да можеш да се радваш на миналото, за да имаш щастливо бъдеще. Всъщност, много често ние просто запомняме грешните неща от миналото. На това се основава и сценарият“, разкри ни през лятото Маринова.

Top