Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЯНА НА ПЕТКО СЕ НАПОМПА СЪС СИЛИКОН

ЯНА НА ПЕТКО СЕ НАПОМПА СЪС СИЛИКОН

yana-dimitrova

На фолкпевица в бюста замяза съпругата на Петко Димитрова – Яна. Танцьорката реши да сложи силикон. Допреди няколко години изваяната спортистка нямаше почти нищо в пазвите си. Но сега е различно, пише столичен всекидневник.

Яна се наблъсква със силикон и вече гордо вее новите си цици. Танцьорката може да се конкурира с чалга дивите с големите си гърди.

Циците на съпругата на бизнесмена Петко са изваяни до съвършенство. Формите й са идеално обли и са като малки любеници. Яна слага силикона си в турска клиника.

Половинката на бившия брадър решава да сложи цици след раждането на второто си дете. Тя е категорична, че повече няма да кърми и да ражда и затова се подлага на интервенцията.

Набъбването на гръдната обиколка на Яна е очевидно, но тя не е прекалила с кубиците и гърдите й стоят много съразмерно. Яна вече е чашка C, a не А, както изгря в предаването „Денсинг старс“, пише Пик.

Тя вече показва сочния си бюст по време на почивките си с Петко. Преди да сложи циците, Яна не смееше да си снима гърдите, тъй като се притесняваше, че е плоска.

Top
>