Вие сте тук
Начало > Музика > ЯНИЦА ОТСРАМИ ПАЙНЕРИТЕ, ДЕНИС ТЕОФИКОВ ОБЪРКА КОНЦЕРТА С ЧАЛГОТЕКА

ЯНИЦА ОТСРАМИ ПАЙНЕРИТЕ, ДЕНИС ТЕОФИКОВ ОБЪРКА КОНЦЕРТА С ЧАЛГОТЕКА

денис теофиков-яница

Истинско разочарование са преживели присъстващите на концерта по случай пълнолетието на телевизия Планета. Единствените изпълнители, който не пяха на плейбейк, са Яница, Анелия и Галин.

Тези дни от компанията качиха концерта в Пловдив в сайтовете за видео споделяне. Така всички имаха възможност да разберат кой как се е изложил. Голямата изненада е Деси Слава, която също е заложила на плейбек.

Най-голямото шоу спретнаха Денис Теофиков и Малката, които буквално взривиха залата. По време на изпълненията им публиката екзалтира.

Въпреки това Денис, който е сред най-големите любимци в момента, успя да се изложи, при това не малко. Явно клубните участия през последната година са успели да разчупят леда в него. Именно той изпя най-много песни по време на концерта – цели четири и всичките на плейбейк.

Някои заподозряха, че преди да излезе на сцената е отпил няколко големи глътки концентрат, а други директно питат на какви наркотици е. Поводи за коментарите са неочакваното му лигаво поведение, което може да се тиражира в чалготеките, но в никакъв случай не отговаря за голямата концертна сцена, където би трябвало да се отдаде почит на публиката.

Приятелят му и колега Емрах Стораро отново показа, че е пълно дърво на сцената. Той изпя дуетите с баща си Тони Стораро и Алисия. На сцената блесна и огромната разлика между реалността и снимките му в Инстаграм, за което беше набеден, че е мъжката Андреа.

Top
>