Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ СТАВА ЛЕКАР

ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ СТАВА ЛЕКАР

йозджан дениз yozdjan denis
В средата на октомври започват снимките на нов тв сериал на FOX, наречен „Червени пъпки“. Фарук Тургуту, продуцент на „Червен боровинков шербет“, отново ще покаже сблъсък на култури, които ще засегне дълбоко зрителите. Срещата на лекар на име Левент – в роля е любимецът на милиони Йозджан Дениз (Фарук от „Завинаги“), израснал в светско и консервативно семейство, и героинята Мерием, която е обикновено момиче от Източен Анадол, ще разкрие другата реалност на Турция. Зрителите ще видят факти от живота на д-р Левент, от една страна и чистачката Мерием, от друга.

СМЪРТНА ЗАПЛАХА ЗА ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ

Проектът, в който участва и Мерт Язиджиоглу, ще излезе на преден план като отражение на културния и политически конфликт в Турция със своите различни послания. Йозджан Дениз ще има специална мисия в поредицата, написана от Некати Шахин – да се обсъди положението на местните лекари, решили да заминат за чужбина. Важните послания ще бъдат предадени именно чрез образа на д-р Левент. Негов баща е един от генералите от постмодерния преврат в Турцияот 28 февруари 1997 година, свалили от власт президента ислямист Ербакан.
Очакванията са „Червени пъпки“ да бъде сред най-обсъжданите нови проекти на новия сезон, въпреки критичките, причинени от политическата ситуация в съседката ни, пише „Галерия“.
Top