Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЙОЗГЕ ЯЪЗ И ГЬОКБЕРК ДЕМИРДЖИ ПАК СКЪСАХА

ЙОЗГЕ ЯЪЗ И ГЬОКБЕРК ДЕМИРДЖИ ПАК СКЪСАХА

Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи yoge yağız i gökberk demirci

Една година, след като подновиха връзката си, популярната светска двойка Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи за пореден път се раздели и така разочарова своите верни фенове. Докато всички очакваха обичаните актьори да обявят дата за сватбата си, те отново скъсаха.

В момента Йозге е в Кападокия, където се провеждат снимките на новата поредица с нейно участие „Сапфир“, а Гьокберк замина за Айвълък, за да се присъедини към актьорския състав на рейтинговата драма „Три сестри“. От няколко дни турски медии упорито разгласяват новината, че двамата са се разделили, а от тяхна страна няма опровержение на твърденията.

Любовната история на Яъз и Демиржди определено не отстъпва на сюжетите на турските романтични поредици.  През пролетта на миланата година любимците на публиката от сериала „Обещание“ изненадващо прекратиха отношенията си, докато бяха ву силена подготовка за сватбено тържество, пише „Галерия“.

Няколко месеца по-късно Гьокберк потвърди, че с Йозге са се помирили. Двамата се срещнали случайно на улицата. „Ако Йозге беше напуснала жилището си минута по-рано или късно, това никога нямаше да стане. Случи се невероятно съвпадение“, обясни актьорът.

Не след дълго двойката започва отново да посещава светски събития и да демонстрира романтичните си взаимоотношения. И този път обаче приказката им не продължи дълго и не завърши с дългоочакваната сватба.

Top
>