Вие сте тук
Начало > Събития > ЮБИЛЕЯТ НА СТОИЧКОВ С ПРИЗ „СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА“

ЮБИЛЕЯТ НА СТОИЧКОВ С ПРИЗ „СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА“

Българинът, прославил страната ни в целия свят – Христо Стоичков, ще получи специален приз „Гордостта на България“ от годишната церемония за Лайфстайл Оскарите по случай 50-ия юбилей на футболната легенда.

Церемонията V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016 ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.

В основата на развитието на легендата на българския футбол е червеният клуб. А в биографията му достойно място ще заеме датата 20 май 2016 г. с неповторимия чар на юбилея „50 години №8“.

Неговият отбор, в който Стоичков вече е акционер – ЦСКА, ще бъде удостоен с наградата „СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА“ 2016 за Купата на България, която спечели неотдавна.

Най-титулуваният български клуб ЦСКА на празничния 24 май, заедно със своите привърженици и спортисти, сътвори най-мащабното и впечатляващо събитие, правено у нас.

То започна с мощно шествие от Националния театър „ИВАН ВАЗОВ“, мина през препълнения с червена любов Национален стадион, за да завърши в полунощ пред Народното събрание, където ЦСКА не за първи път показа своето Европейско лице.

Първата българска компания, производител на улични и състезателни автомобили – Sin Cars International, получи заслужена номинация за годишните Лайфстайл награди.

Компанията е създадена през 2012 г. и се развива в две направления – производство на улични и състезателни автомобили. Автор на уникалния проект е българският автомобилен пилот и предприемач Росен Даскалов, в сътрудничество с британски специалисти.
Двата автомобила едновременно си приличат, но и се различават. При уличните автомобили се залага на лукс, комфорт, индивидуалност, атрактивност. Дизайнът е това, което има по-голямо значение, строго индивидуален дизайн – изцяло по желание на клиента.
Състезателните автомобили от своя страна са тези, при които техническите характеристики са водещи. Sin R1 GT4 вече жъне успехи по европейските и световни писти. Автомобилът участва в Европейските GT4 вече втори сезон и се представя на изключително високо ниво, заедно с редица утвърдени марки в моторспорта. Уличната версия Sin R1 участва в най-големите световни изложения и панаири.

Създателят на автомобила – Росен Даскалов, е пилот, инженер, конструктор, дизайнер, бизнесмен – всичко това е обединено от неговата страст към автомобилите, към високите скорости, към стремежа за осъществяването на нови и нови проекти, към желанието за развитие и усъвършенстване.
Неговата дейност вече прослави страната ни в Европа и по света и това само го амбицира да продължава с още по-голям ентусиазъм.

Една от водещите компании в луксозното жилищно строителство у нас – Ню Билдинг Пропърти ЕООД, с нейния нов проект „Малинова долина 5А“, е сред номинираните за годишните Лайфстайл награди.

 Мото на компанията е: „Правилните решения са ключови за успеха“.

 Емблематичните курортни хотели  – Роял Спа Велинград и ДЮН в Слънчев бряг, също получиха номинации от  LIFESTYLE Awards 2016. В надпреварата за Лайфстайл Оскарите се включи и една от най-утвърдените фирми в туристическия бранш на Балканите – „Караджъ Турс“

Сред номинираните за Лайфстайл Оскарите е и салон Dupissima, в който се разкрасяват родните звезди, както и  водещата компания в България за поддръжка и управление на имоти – „Бонанза-Бачорски“. Сред номинираните е и Замъкът „Влюбен във вятъра“ – Равадиново.

Церемонията ще продължи инициативата на организаторите от VIP Communication PR за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ! Партньори на инициативата са ERP Academy, ВУЗФ и Ротари Клуб Самоков.

Top