Вие сте тук
Начало > Шоу > „ЮЖЕН ВЯТЪР 2“ ТРЪГВА ПО КИНАТА ДО СЕДМИЦИ

„ЮЖЕН ВЯТЪР 2“ ТРЪГВА ПО КИНАТА ДО СЕДМИЦИ

южен вятър yujen vyatur

Продължението на най-успешния сръбски филм за последните две десетилетия – „Южен вятър“, отново ще завладее и българските кина. Това стана ясно, след като на бял свят се появи трейлър със субтитри на езика ни.

„Специално са направили и БГ трейлър“, пише Захари Бахаров, който ще се разпише с участие в „Ускорение“, както е заглавието на втория филм от поредицата на „Южен вятър“. Звездата от „Под прикритие“ издаде още, че у нас ще можем да гледаме лентата от 19 ноември.

Освен Бахаров, на големия екран ще разпознаем още родните артисти Мариан Вълев, Асен Блатечки и Мак Маринов.

Сюжетът на продукцията проследява историята на Петър Мараш, изигран от сръбската звезда Милош Бикович, който има амбицията да разшири бизнеса си, вкарал го в затвора в първата част на филма. „Ускорение“ удвоява екшъна, бързите скорости и мрежата от наркотрафиканти.

ХИТОВИЯТ СРЪБСКИ СЕРИАЛ “ЮЖЕН ВЯТЪР” ТРЪГВА И В БЪЛГАРСКИЯ ЕФИР

Франчайзът, който включва и сериал, е вдъхновен от криминалния свят и мрачните събития през 90-те години. След безапелационния успех на „Южен вятър“ през 2018 година, когато филмът постига боксофис резултат от над 2 милиона евро, Милош Аврамович съзира потенциала и разгръща мащаба на продукцията. В заснемането на „Южен вятър 2: Ускорение“ взимат участие най-големите звезди на сръбското кино. На терен работят екипи от няколко държави, а едни от най-опасните и вълнуващи каскади са поверени на екип от български каскадьори.

Top