Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ЮКСЕЛ ЗАМЕНЯ НИКИ КЪНЧЕВ В „БИГ БРАДЪР“

ЮКСЕЛ ЗАМЕНЯ НИКИ КЪНЧЕВ В „БИГ БРАДЪР“

Очаква ни поредна рокада в ефира! Водещият на новините в Би Ти Ви Юксел Кадриев е в преговори за мястото на водещ в новия сезон на „БИГ Брадър” в конкурентната Нова телевизия, пише „Уикенд“, цитиран от lifestyle. Продуцентите обмисляли варианта да заменят втръсналият на зрителите Ники Кънчев с нов водещ.

Според официалните данни последният сезон на предаването е предизвикал невиждан фурор и е счупил всички рекорди по рейтинг. Затова телевизионерът от Червен бряг поискал космическия хонорар от 100 000 лв. Сумата била двойно повече от това, което прибирал до момента, а алчността на Кънчев шокирала както продуцентите, така и ръководството на Нова телевизия, макар че Ники е водещ на „Биг брадър” и „ВИП брадър” от първите им епизоди през 2004 г.

„Водят се усилени преговори с журналисти и актьори, които да му вземат стола. Най-интересно ще стане, ако Юксел Кадриев се съгласи да поеме шоуто, тъй като това е и желанието на шефовете”, обясняват запознати с рокадите в медията.

Резервен вариант за титулярен водещ била Александра Сърчаджиева. Тя блестящо се справяла с екстремните ситуации и адекватно импровизирала, когато се налага.

niki3

Top
>