Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЮЛИАН КОСТОВ НИЩИ МЕДИЦИНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ В ЛОНДОН

ЮЛИАН КОСТОВ НИЩИ МЕДИЦИНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ В ЛОНДОН

юлиан-костов-yulian-kostov

Българският актьор Юлиан Костов ще застане пред камерата за втория сезон на британския лимитиран сериал „Под станция Темпъл“. Създадена от Марк О’Роу с идеята да бъде разнищен медицинският ъндърграунд на Острова, поредицата направи премиерата си миналата есен, като бе излъчвана от Sky One.

През 2020 г. пък достигна до класация на The New York Times, като изданието определи „Под станция Темпъл“ като „един от най-добрите телевизионни сериали“ на годината.

„Горд съм да съобщя, че снимах уникална роля за тази брилянтна поредица“ – с тези думи пък Костов обяви, че влиза в актьорския състав за следващата порция серии. Подробности около ролята му, разбира се, все още се пазят в тайна. Клапата за втория сезон щракна през месец август, като медиите на Запад прогнозират, че премиерата ще се състои през септември 2021 г.

Излъчените вече епизоди пък се фокусират върху хирурга Даниел Милтън (Марк Стронг), който отваря нелегална клиника под лондонската метростанция Темпъл. До невинаги законното практикуване на професията си той стига, след като разбира за смъртоносната диагноза на съпругата си.

ЮЛИАН КОСТОВ ЯХНА КОЛЕЖКА ЗА ГАДЖЕ

А с отварянето на въпросната клиника, чиито пациенти най-често са престъпници, Милтън цели да намери лек за любовта на живота си, пише „Монитор“. Как ще се променят действията му, след като Бет се събуди от комата, в която я открихме още в дебютния епизод на „Под станция Темпъл“ – именно върху този въпрос ще се фокусират новите серии на продукцията.

Междувременно Костов може да се похвали и с друг скорошен успех. Именно той е мениджър и ментор на Мария Бакалова – актрисата, която стана известна като Тутар, дъщерята на Борат (Саша Барон Коен). Преди двамата да се срещнат и да започнат съвместната си работа, Костов получава обаждане от кастинг режисьорката Нанси Бишъп с молба за асистенция при намирането на правилния артист за Тутар. По това време дори актьорът обаче не знаел за каква продукция става въпрос, но се захваща с проекта. И признава, че Бакалова се отличавала от останалите актриси още от самото начало.

Top